Blog

Många äldre har stor nytta av sin rollator

En rollator är det optimala hjälpmedlet för folk med funktionshinder samt för de äldre som på ett smidigt sätt vill kunna ta sig fram. För att säkerställa att du kan köpa rollator som passar dig finns det lyckligtvis nog en hel uppsjö av olika modeller som skiljer sig åt i bland annat prisklass, vikt, utseende och användningsområden. Se till så att du väljer en modell som passar enligt just dina behov och önskemål.

 

Rollator med olika händiga egenskaper

 

Har du planer på att dra nytta av rollatorn när du ger dig ut eller när du befinner dig i hemmet? För dig som ska använda en rollator inomhus är det gynnsamt om hjälpmedlet kommer utrustat med en bricka så att du smidigt kan bära runt på exempelvis en tallrik, en kopp kaffe, en tidning eller din mobil.

 

Om det istället är utomhusanvändning som gäller kan en medföljande väska göra susen. Här kan du förvara dina nödvändigheter när du ger dig ut eller kanske några fynd, mataffärsinköp, mediciner eller någonting helt annat. Då rollatorer kommer i flera olika färger, höjder, vikter, prisklasser och dylikt är det en garanti att det finns en perfekt rollator för dig. Kika även gärna på tillbehör för att verkligen fullända din rollator!

Du kan måske også lide...