Blog

Hur man bär Nike Air Jordan 1 Mid

Nike Air Jordan 1 Mid är en ny version av den klassiska, mycket omtyckta Air Jordan 1. AJ1 Mid är en hybrid av de ursprungliga versionerna av den första Air Jordan-sneakern någonsin. De sitter inte lika högt upp på vristen som traditionella Air Jordans, men de är inte heller lika låga som ett vanligt par gymnastikskor. Om du inte är säker på hur du ska bära dem hittar du massor av inspiration här. Det här är några bra idéer som hjälper dig att få ut det mesta av dina nya sneakers. Oavsett om du föredrar mer avslappnade looks eller mer äventyrliga finns det något här för alla. Låt oss ta en titt…

Vad du ska ha på dig med ett nytt par Air Jordan 1 Mids

Det fina med Air Jordan 1 Mid är att de är en mycket mångsidig sko. Du kan bära dem till praktiskt taget vad som helst. Med det sagt, beroende på vilken typ av look du gillar kanske du vill para ihop dem med vissa outfits mer än andra. Om du vill ha en mer avslappnad look kan du prova att bära dem med jeans och en enkel T-shirt. Om du är ute efter något mer uppklätt kan du prova att kombinera dem med ett par chinos eller till och med en kostym. Du kan också bära dem med shorts om du vill visa upp den retro Jordan-märkning som finns på tungan eller sulan.

Casual Looks med Air Jordan 1 Mid

För en mer avslappnad look kan du prova att bära din Air Jordan 1 Mid med ett par jeans. Du kan också prova dem med svarta chinos eller till och med ett par khakis. Om du föredrar att inte bära dem med shorts ser de också bra ut med ett par mörkfärgade byxor. Du kan också prova att bära dem med ett par shorts om du föredrar en mer avslappnad look. De ser också bra ut med ett par joggers eller träningsbyxor. Om du vill ha en mer retroinspirerad look kan du till och med bära dem med ett par cargoshorts. Se bara till att hålla resten av din outfit enkel eftersom sneakersen kommer att vara fokuspunkten i looken.

Sportkläder med Air Jordan 1 Mid

Om du vill bära dina Air Jordan 1 Mid med sportkläder kan du prova att bära dem med ett par träningsbyxor eller joggingbyxor. Du kan också prova att bära dem med ett par joggers eller ett par löst sittande chino-byxor. Om du föredrar att bära shorts kan du också kombinera dem med ett par basketshorts eller ett par fotbollsshorts. Du kan till och med bära dem med ett par badbyxor för att ge din look en lite sportinspirerad stil.

Äventyrliga outfits med Air Jordan 1 Mid

För en äventyrlig look kan du prova att bära din Air Jordan 1 Mid med en jeansjacka, en grafisk T-shirt och ett par jeans. Du kan också prova att bära dem med en tryckt hoodie och ett par träningsbyxor eller sweatshorts. De ser också bra ut med ett par shorts om du föredrar att visa upp de retroinspirerade detaljerna på sulan på sneakern.

Slutsats

Nu vet du hur du ska bära Nike Air Jordan 1 Mid. AJ1 Mid är en ny version av den klassiska, omtyckta Air Jordan 1. De sitter inte lika högt på vristen som traditionella Air Jordans, men är inte heller lika låga som ett par vanliga sneakers. Om du inte vet hur du ska bära dem behöver du inte oroa dig – vi har massor av inspiration här.

Du kan måske også lide...